Reviews

Foto Karin Jonkers
4.8
4,8 rating
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 30 reviews)
Uitstekend87%
Erg goed10%
Goed0%
Matig0%
Niet goed3%

cialis and blood presure

1,0 rating
30 juni 2024

Cytomel Known Name Brands Cynomel, Cyronine, Cytomel, Cytomel Tabs, Euthroid, Linomel, Liothyronin, Neo Tiroimade, Ro Thyronine, T3, Tertroxin, Thybon forte, Thyrotardin, Ti Tre, Tiromel, Tironina, Trijodthyronin, Trijod 36 hour cialis online Maxild J, Moller JV

Assaubs

No Title

5,0 rating
8 maart 2024

Een voorstelling waar veel mensen zich in kunnen jerkennen en zich daardoor gesteund voelen. De actrices zijn uitmuntend en integer geproduceerd en geregiseerel

Johanna

No Title

5,0 rating
24 februari 2024

Zo haarfijn verwoord wat er bij velen speelt…ook als ze binnenlands geadopteerd zijn.
Knap theater!

Mirjam Roosens

No Title

5,0 rating
24 februari 2024

Ontroerend, pakkend, krachtig. Ik zou de voorstelling heel graag nog eens zien. Met zoveel emotie gebracht. Me tot tranen toe bewogen.

Nupur Ackermans

No Title

5,0 rating
8 december 2023

“Naar Huis” wat ben ik geraakt door deze voorstelling. Het geeft heel duidelijk weer waar iedereen die geadopteerd is mee kan worstelen. Voor een buitenstaander een eye-opener wat voor meer begrip kan zorgen. Heel realistisch en actueel!

Irene

No Title

5,0 rating
29 januari 2023

Sally & Molly is ons favoriete theatergezelschap om voor onze huiskamervoorstellingen uit te nodigen.
Regelmatig organiseren wij, “Yell & Yonkers in de huiskamer” voorstellingen in een intieme setting (onze woonkamer). Hier passen maximaal 40 mensen in. Alle vier de voorstellingen van Sally & Molly hebben bij ons gespeeld en alle vier waren ze gedenkwaardig. De voorstellingen zijn in ons hart opgeslagen. Ze nodigden uit om na afloop met elkaar meteen de diepte in te gaan. Er ontstonden prachtige gesprekken tussen mensen die elkaar niet kenden. Er mocht gehuild en gelachen worden. Wat er ook was, er werd gedeeld. En dat is waarom wij dol zijn op Sally & Molly. De voorstellingen zijn verbindend en openen je hart. En leveren je misschien wel nieuwe inzichten op t.a.v. ingewikkelde menselijke thema’s. Sally & Molly verdient het om gezien te worden!
Mariëlle van der Wardt & Karin Jonkers

Mariëlle van der Wardt & Karin Jonkers

No Title

4,0 rating
5 maart 2020

Het raakte mij zeker. Prachtig gespeeld!

Noor

No Title

5,0 rating
3 maart 2020

Echt heel goed gedaan. Aangrijpend en weer een stap verder met oordeelloosheid. We weten niet wat zich afspeelt in de ander.

Suzan

No Title

5,0 rating
2 maart 2020

2 IJzersterke acteurs die er geen enkel misverstand over lieten bestaan hoe ingrijpend angsten zijn en hoe deze iedereen in het gezin inclusief partners in hun greep houden.
Heel indrukwekkend!

Joke Andringa

No Title

5,0 rating
2 maart 2020

Heel herkenbaar, want zo kan het gaan als je wel wil maar niet kan en dat je ‘afwijking’ niet begrepen wordt.
Door de verschillende invalshoeken me nu voor het eerst gerealiseerd hoe het voor mijn ouders en zusje geweest moet zijn.

Anoniem

No Title

5,0 rating
2 maart 2020

Mooi, krachtig en helder.
Echt een aanrader.

Marian

No Title

5,0 rating
2 maart 2020

adembenemend! Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe ik deze meesterlijke voorstelling heb beleefd. Dit moet je echt zelf ervaren…

Joyce

No Title

5,0 rating
2 maart 2020

De voorstelling door deze twee jonge mensen raakte voelbaar het publiek. Het kwam regelrecht binnen. Puur, authentiek, kwetsbaar maar bovenal ook krachtig hoe dit is neergezet.

Marion Steeghs

No Title

5,0 rating
2 maart 2020

Diep ontroerend, meesterlijk gespeeld!
Ingewikkeld laat niemand onberoerd. Knap hoe deze theatermakers psychische kwetsbaarheid dicht op de huid van de toeschouwer brengen. Want die vraag ‘Vind je mij gestoord’? past ons allen…

Margriet Wentink

No Title

5,0 rating
1 december 2019

Prachtig, super goede voorstelling Ingewikkeld zeker een aanrader!

Natuurlijk In Beeld

No Title

5,0 rating
25 november 2019

Happy People-
DE WAARHEID! Hier komt de taboe aan het licht.
Waar men niet over mag of wil praten. Nee. niet doen, want je bent anders, niet zoals men wilt of men weet anders geen raad met jou. Met dit echte verhaal word de verdrukkende eenzame duisternis die tot de dood spoor kan leiden..misschien op tijd eindelijk oprecht, letterlijk en figuurlijk in de spotlight gezet. Wat voor vele een redding kan zijn.

Eveline de Bruine

No Title

5,0 rating
24 november 2019

‘Ingewikkeld’ is het nieuwste pareltje aan de voorstellingenketting van Sally en Molly. Deze voorstelling wordt door twee jonge acteurs met durf, kracht en humor gespeeld. De acteurs keren als het ware hun eigen gevoelige ziel (gecombineerd met ervaringen van anderen) binnenste buiten en raken daarmee aan de eigen ervaringen met kwetsbaarheid van het publiek.
Wat zichtbaar wordt is dat ieder mens weliswaar kwetsbaar is, maar ook dat sommigen nog net iets kwetsbaarder zijn dan anderen. Hun zintuigen zijn scherper afgesteld. Of ze hebben minder filters, waardoor de wereld overspoelend kan zijn. Anderen begrijpen dat vaak niet, gaan over de grenzen van de meer kwetsbaren heen. Dan nemen de angsten toe, of er worden afweermechanismen in werking gesteld, die ook weer heftige reacties kunnen oproepen. En zo ontstaat een steeds grotere vicieuze cirkel van nog meer angst en nog meer onbegrip. Men raakt ingewikkeld in patronen en het leven wordt ingewikkeld. In het stuk wordt de heftigheid en onontkoombaarheid van die patronen over ons uitgestort en raak je ook als kijker verstrikt in de ingewikkeldheid van die wisselwerking.
Misschien dat het mij ook daarom zo ontroerde toen het onbevangen stemmetje uit de kindertijd klonk. Uit de tijd dat alles nog open lag, onbevangen was en nog niet ‘ingewikkeld’. Misschien dat dat inkijkje in het verleden ook kan dienen als een venster naar de toekomst, als een hoopvolle mogelijkheid om vastgelopen relaties stapje voor stapje te ónt-wikkelen.

Nelleke Hagt

No Title

5,0 rating
21 november 2019

‘Ingewikkeld’ is een mooie, indringende voorstelling die je doet beseffen hoe ingewikkeld het leven met (bijvoorbeeld) een angststoornis is én wat de enorme impact ervan op de omgeving is. Goede dialogen en goed geacteerd; aanrader!!

Erik Kanters

No Title

5,0 rating
20 november 2019

Wat een ingrijpende, herkenbare voorstelling. Twee jonge acteurs die de problematiek zelf ervaren en het zo goed verwoorden en spelen. Petje af, aanrader voor iedereen die met deze ziektebeelden te maken heeft. Trouwens, ook voor degene die er niet mee te maken hebben is het een eyeopener!

Desiree

No Title

5,0 rating
20 november 2019

‘Ingewikkeld’ heb ik beleefd als een indringende voorstelling. De twee jonge acteurs kwamen zeer geloofwaardig over. Dat zegt iets over henzelf, maar ook over een strakke regie. Psychische problematiek en psychiatrische beelden komen bij je binnen zonder geëxpliciteerd te worden. Een nieuwe en verfrissende ervaring in het theater. Hulde aan Sally en Molly voor het op de planken brengen van deze voorstelling.

Tiemen Goossens

No Title

5,0 rating
19 november 2019

17 november bij Yell en Jonkers ‘ Ingewikkeld’ gezien
Zo prachtig, zo puur, zo dichtbij. 2 jonge mensen die putten uit hun levenservaring. Met een ingewikkeld thema dat afgewikkeld werd op het toneel. Als je zo jong bent, je zelf zo betrokken bent bij het thema, zelf niet huilt maar het publiek laat huilen…
Alleen maar petje af.

Lia Goossens

No Title

5,0 rating
19 november 2019

Gisteren bij Yel & Jonkers ‘ingewikkeld’ mogen bijwonen. Intens indringend. Wat een kracht! Wat een kwetsbaarheid. Enorm veel respect voor Sterre en Matthijs. Diep onder de indruk

Trudy

No Title

4,0 rating
12 februari 2019

Ziek van verlangen; uit het leven gegrepen, herkenbaar, indringend en confronterend. Leerzaam en zet aan tot nadenken.
PW Verhoef, huisarts (docent)

PW Verhoef

No Title

5,0 rating
19 januari 2019

Een ijzersterk theaterstuk dat een helder en mooi licht werpt op zoiets donkers als depressie. Zeer herkenbaar voor mensen die lijden of geleden hebben aan een depressie én voor hun naasten die ook kunnen gaan lijden, want depressie kan ook besmettelijk zijn. En voor hulpverleners die geen ervaring hebben met depressief zijn, helpt deze voorstelling hen met het invoelen hoe het is om depressief te zijn en zo kunnen zij hun cliënten beter helpen.

José de Mare (Praktijk voor Psychotherapie)

No Title

5,0 rating
14 januari 2019

Indringende voorstelling die inzicht geeft in het denken en de beleving van iemand met een depressie.
Dank!

Rutger

No Title

4,0 rating
13 januari 2019

De voorstelling over depressie twee keer gezien omdat we Sally en Molly hebben ingehuurd voor twee voorstellingen in 2017. Vanaf de eerste minuut word je gepakt door de wijze waarop het thema wordt uitgebeeld.
Een aanrader.

John Hegenbart

No Title

5,0 rating
13 januari 2019

Een voorstelling die de kern raakt en tot het hart spreekt! Indringend!

Margriet

No Title

5,0 rating
8 januari 2019

Wauw! Wauw! Wauw!
Wat een topvoorstelling!!

Juul

No Title

5,0 rating
6 januari 2019

Sterk!

Marinde

No Title

5,0 rating
10 december 2018

Prachtige voorstelling!!

Erik Kanters